Elektriciteit

Zit je met een verouderde elektrische installatie?
Merk je dat uw elektriciteit onveilig is?
En zou je dit graag conform willen maken binnen de Belgische normen en wetten?
Wij hebben alvast enkele aanwijzingen waar QC-Service rekening mee houdt.

 1. in het bezit zijn van een elektrisch plan
 2. het keuren van de installatie
 3. storingen analyseren en verhelpen
 4. Plaatsen en aanpassen van uw elektriciteit
 5. mogelijke uitbreiding naar domotica systeem.

De specialist van QC-service komt gratis aan huis en heeft antwoord op al uw vragen.

Vraag hier uw gratis offerte aan.

Waarom is elektriciteit belangrijk?

Tegenwoordig is elektriciteit geen luxe meer, eerder een basisbehoefte. Vandaar dat het heel belangrijk is dat u elektriciteit conform is.

We gebruiken onze elektriciteit dagelijks zo vaak dat het iets is dat we niet kunnen missen. Het vergemakkelijkt ons dagdagelijks leven. Wij vinden het ook belangrijk stil te staan bij de gevaren van elektriciteit indien iets niet conform de regels geïnstalleerd wordt. Zo zijn er regels die wij als erkend technicus hanteren om de veiligheid te kunnen garanderen.

QC-Service volgt nauwgezet de regels op van het A.R.E.I (algemeen reglement voor elektrische installatie). Op deze manier manier nemen wij de algemene weten en regels in acht om de elektrische installatie in uw woning te verbeteren. Wij komen uw woning bekijken en uw elektriciteit conform maken. We doen dit aan de hand van een grondige check-up. Nadien kunnen wij u voorzien van een origineel elektrisch plan. Dit is handig leesbaar voor zowel u, als voor een erkende organisatie die de keuringen uitvoeren. Op deze manier verhoogt het niet alleen je comfort maar ben je ook verzekerd voor een veilige woning voor de komende 25 jaar.

Samen met u, en onze vakkundige kennis proberen we een plan van aanpak op te stellen.

EHBP – Eerste Hulp Bij Pech!

Merk je problemen bij je elektrische toestellen?
Of werkt je stopcontact of verlichting niet?

Controleer de volgende punten:

 • Bekijk eerst of het toestel zelf defect is. Hoe doe je dit? Steek het eerst in een ander stopcontact om te checken of het zeker werkt. Bij twijfel gebruik je best even het stopcontact van je buren. Dan weet je het zeker.
 • Blijkt het toestel toch defect te zijn dan weet je waar het probleem aan ligt.
 • Ligt het probleem echter bij je binnen installatie controleer dan zeker eerst je zekeringkast of dat alles wel aanstaat. Bij twijfel kan je ons telefonisch contacteren om advies te krijgen.
 • Als alle zekeringen gewoon aanstaan, controleer dan even de hoofdmeter. Deze moet ook aanstaan.
 • Indien u merkt dat alles gewoon aanstaat en een deel van uw installatie toch niet werkt, is het verstandig een erkend technicus te laten komen. Je kan ons hiervoor contacteren op het nummer: 03/265.03.51
 • Indien u merkt dat toch alles aanstaat en uw binneninstallatie niet werkt dan is het verstandig om je netbeheerder (Fluvius) te contacteren. 

Opgelet:
Begin zeker niet aan je zekeringkasten werken aan uit te voeren zonder kennis. Dit kan ernstige gevolgen hebben ten uwe kosten.

Gratis offerte? Boek uw afspraak!

Afspraak boeken