Airconditioning/koeling

Op zoek naar een manier om de warme zomermaanden door te komen?
Denk je eerder aan een alles-in-één oplossing voor de winter en zomer?
Of wilt u toekomst gericht kijken naar onze milieuvriendelijk wereld?
Wij hebben alvast enkele pluspunten waarom u voor een airco moet kiezen.

 1. Verhoogt het comfort binnen uw woning.
 2. kunnen voorzien zijn van een filter tegen stof, pollen en huisstofmijt.
 3. Bedrukt de vochtigheid binnen uw woning.
 4. Milieuvriendelijk zonder CO2 uitstoot.
 5. Het is een langetermijninvestering.
 6. Een wereld in verandering met een warmtepomp.

De specialist van QC-service komt gratis aan huis en heeft antwoord op al uw vragen.

Vraag hier uw gratis offerte aan.

Waarom kiezen voor een airconditioning?

Bent u milieu bewust en wilt u geen co2 uitstoten, dan ben je met een airco/warmtepomp beter af. Een airco of warmtepomp maakt het duurzaam wonen aangenamer en milieu vriendelijker.

Vandaag de dag zijn we allemaal met hernieuwbare energie bezig. We kunnen ons daar al wel iets bij voorstellen, denk maar aan zonnepanelen, windenergie… Een airco of warmtepomp kan men ook beschouwen als hernieuwbare energie. Energie waar we weinig inbreng in moeten steken maar wel het maximale comfort uit kunnen halen. Er is niets zo fijn op een warme zomerdag thuiskomen in een warm huis en de mogelijkheid hebben je huis af te koelen in een kort tijdsperk. Desalniettemin geldt dit ook voor het verwarmen van uw woning in de winter.

Afhankelijk van welk type warmtepomp/airco (lucht/lucht, lucht/water, water/water) kan men gratis energie gebruiken om uw woning en/of sanitair warm water mee te verwarmen. De warmtepompen zijn nu ook uitgerust met de hoogwaardige technologieën en beveiligingen.

Onder de term airconditioning vallen meerdere types en modellen. Zo heeft een split-model maar 1 binnenunit en 1 buitenunit. De multi-split model is met 1 buitenunit perfect te combineren met meer dan 1 binnenunits.

Samen met u, onze groothandel en onze vakkundige kennis proberen we een plan van aanpak op te stellen.

EHBP – Eerste Hulp Bij Pech!

Werkt je airconditioning niet?

Controleer de volgende punten:

 • Bekijk eerst of de zekering(en) van het toestel allemaal aanstaan.
 • Bekijk vervolgens of de batterijen van uw afstandsbediening aan vervanging toe zijn.
 • Als dit gecontroleerd is, bekijk of het toestel in werking treed.
 • Reageert je toestel niet? Dan ben je genoodzaakt een erkend technicus te contacteren. Je kan ons hiervoor contacteren op het nummer: 03/265.03.51
 • Reageert je toestel wel? Bekijk of het toestel koude / of warme lucht uitblaast. Is dit niet het geval controleer even de foutcode. Dit doe je aan de hand van een bepaalde kleurcode die het toestel aangeeft (zie handleiding fabrikant). Indien foutcodes niet kunnen verholpen worden door te resetten ben je ook hier genoodzaakt een erkende technicus te contacteren. Je kan ons hiervoor contacteren op het nummer: 03/265.03.51

Opgelet:
Begin zeker je toestel niet zelf te demonteren of er zelf werken aan uit te voeren. Dit kan ernstige gevolgen hebben ten uwe kosten.