Onderhoud

Onze maatschappij legt een aantal verplichten op wat betreft installaties. Een gecertificeerde installateur is daarom van uitermate belang om u zekerheid en geruststelling te bieden dat u installatie conform is. De meeste installaties hebben een wettelijke verplichting om deze jaarlijks of tweejaarlijks te controleren en onderhouden.  Wanneer de metingen correct zijn uitgevoerd, ontvang je een wettelijk onderhoudsdocument.

Wat houdt het onderhoud in?

  • Het controleren van de werking
  • Het inspecteren op veiligheid en betrouwbaarheid
  • Het controleren van slijtage op mechanisch en elektrische onderdelen
  • Het reinigen en desinfecteren van de bacteriën.
  • Het controleren van de druk(ken) en temperaturen.

*Uiteindelijk leveren we het officieel onderhoudsdocument.

Onderhoud is niet enkel noodzakelijk om wettelijk in orde te zijn. Ook voor de levensduur van uw toestellen is het belangrijk om bepaalde aspecten op voorhand te analyseren (dit wil zeggen: beter voorkomen dan genezen). Wij onderhouden alle soorten installaties zowel residentieel als bij u op kantoor.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Hierbij kan men maandelijks of jaarlijks beroep doen op onze diensten. Op deze manier ben je zeker dat er 24/7 iemand klaar staat voor je en ben je niet meer afhankelijk van wachtlijsten of dure dringende interventies.

Voor vragen kan je ons contacteren via mail of telefoon.