Centrale verwarming

Denk je aan het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel?

Of denk je er eerder aan te willen besparen op je energiefactuur? Het is belangrijk dat u kiest voor uw verwarmingsinstallatie op maat van uw specifieke situatie.

Wij hebben alvast enkele pluspunten voor u.

 1. Condensatieketels besparen tot 30 % van je energie.
 2. Het is veilig(er) en daarnaast ook milieuvriendelijk.
 3. Het is een compact toestel.
 4. Het is een langetermijninvestering.
 5. Geplaatst door een erkend installateur.

De specialist van QC-service komt gratis aan huis en heeft antwoord op al uw vragen.

Vraag hier uw gratis offerte aan.

Waarom kiezen voor een Centrale verwarming?

De dag van vandaag kennen wij tal van verschillende merken en types installaties.

QC-Service streeft elke dag naar kwaliteit en comfort aan de hand van de omstandigheden binnen uw woning. Er zijn 100-1 merken op de markt. De zoektocht naar de ideale installatie is iets waar wij u bij kunnen helpen. Wij zijn up-to-date met de nieuwste technologieën die u vandaag de dag op de markt kan terugvinden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we onze klanten kunnen ondersteunen in de zoektocht. We willen tegenwoordig allemaal besparen en meer milieu bewust omgaan voor onze gezondheid en veiligheid maar ook naar onze opwarming van de aarde. Naast kwaliteit en comfort vinden wij veiligheid een even belangrijke factor. Dit is iets dat wij voortdurend mee bekijken en evalueren.

De meest geplaatste ketel bij ons is de condensatieketel. Deze staan bekend voor hun zuinig verbruik en milieuvriendelijke uitstoot. Dit komt doormiddel van de aanzuiglucht die reeds voorverwarmd wordt door hoge temperatuurgassen die worden uitgeblazen. Op deze manier dragen we bij aan ons klimaat en is het daarnaast ook budgetvriendelijker. Daarnaast speelt het warmteverlies ook een grote rol in verbruik. Dit is ook een factor waar wij rekening mee houden. Éenmaal warmte volledig verspreid is over uw woning zal de ketel minder moeten draaien door zijn modulerende werking in tegenstelling tot de klassieke verwarmingsketels.

Het is een denkopdracht die wij voortdurend individueel per woning of kantoor moeten bekijken. Zo kunnen we de wensen van de klant samen met onze vakkundige kennis samenbrengen om zo tot een beslissing te komen. Er bestaan namelijk zoveel verwarmingsmanieren die ook een factor spelen op het warmteverlies, denk maar aan radiatoren, convectoren, vloerverwarming…

Samen met u, onze groothandel en onze vakkundige kennis proberen we een plan van aanpak op te stellen.

EHBP – Eerste Hulp Bij Pech!

Werkt je cv ketel niet?
Controleer de volgende punten:

 • Bekijk eerst of de cv-ketel zeker aanstaat en voorzien is van stroom.
 • Bekijk ook even of de gaskraan zeker open staat.
 • Controleer dan op mogelijke storingen (storinglampje of foutcodes via display). Noteer de foutcode en herstart het toestel aan de hand van de handleiding van de fabrikant.
 • Controleer ook de waterdruk van je installatie: hoe doe ik dit? Controleer de drukmeter die zichtbaar aan je ketel is. Dit moet tussen de 1,2 en 2,0 bar liggen. Is dit lager? Zoek naar twee kraantjes (bijhorend vulset) die met elkaar verbonden zijn om u installatie te vullen zodat de druk weer wordt bijgevuld.
 • Bekijk ook zeker je thermostaat of de batterijen intact zijn.
 • Kom je er nog steeds niet uit? Dan zul je een erkend installateur moeten contacteren. Je kan ons hiervoor contacteren op het nummer: 03/265.03.51

Opgelet:
Begin zeker je toestel niet zelf te demonteren of er zelf werken aan uit te voeren. Dit kan ernstige gevolgen hebben ten uwe kosten.