Depannage & herstelling

Heb je een probleem met je installatie of zit je met een defect toestel? Bekijk dan zeker eerst onze EHBP (Eerste Hulp Bij Pech) handleiding.

Kom je er nog niet uit dan kan je zeker beroep doen op onze 24/7-servicedienst waarbij onze technicus u uit de nood kan helpen. Wij proberen de meeste interventies binnen de 24u te verhelpen.

Wij proberen uiteraard de storing zo snel mogelijk op te lossen maar omwille van breed productie van verschillende leveranciers kunnen wij niet altijd garant staan dat wij alle stukken op stock hebben. We trachten een zo goed mogelijke oplossing te bieden naarmate het mogelijke. Kan de herstelling niet plaatselijk verholpen worden? Doen we het nodige om binnen de 24u aan de stukken te geraken en u te verhelpen van het probleem.

Zit u met meerdere installaties en wil je dat er iemand 24/7 voor je toestellen klaarstaat? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze webpagina over onderhoudscontracten. Op deze manier kom je vaak voordeliger uit i.p.v. eenmalige interventies.